WEBSITES
Hieronder vind u enkele door ons gemaakte websites
Voor ALLRIDE maakte we een totaal concept voor een garage in de Kempen.
Zowel de website als het logo werd door ons ontworpen, en samen met al het nodige drukwerk hebben we ALLRIDE een mooie uitstraling kunnen geven. 
Bochart staat voor Bocharova Alla, een kunstschilderes die haar werken via het internet wil tentoonstellen.
Deze website laat dan ook heel wat van het oeuvre van deze artieste zien.   
Studio Brandaris is een bevriend, collega video verwerker die gevestigd is op het mooie eiland Terschelling in Nederland.
Via zijn website laat hij veel van zijn videowerk zien waarvan heel veel een heemkundige en documentaire waarde hebben. Hij werkt dan ook vaak samen met zowel regionale als nationale TV-zenders die zijn werk gebruiken in hun reportages.    
Lonneke van Fit & Rhythm vroeg ons om een website te maken waarin ze haar dans en total-workouts kon laten zien aan haar klanten.
We kozen voor een frisse website die haar energie ten volle tot uiting kon laten komen.
Ook het logo is door ons ontworpen net als het nodige drukwerk.

De REISPASSIE website laat vele reizen zien in foto/boekvorm, het gaat dan ook over erg veel reizen over gans de wereld.
Elke continent wordt aangedaan en is te bekijks in de mooie foto-verslaggevingen.
De presentaties van de reisverslagen zijn prachtig in (echte) boekvorm te zien op deze website.
Men kan uren plezier beleven bij het bezoeken van deze website.
De website van Studio-Lonneke laat mensen toe om schilderwerken van Lonneke te bekijken, muurschilderingen, decoratief- en artistiek werk zijn in volle glorie te bekijken. Ook kunnen mensen bestellingen plaatsen of informatie opvragen via deze website.

Kopierechten

De inhoud op deze website is het auteursrechtelijke eigendom van Light Shelter.

Geen deel, delen noch volledige stukken van video-, foto- of muziekinhoud kan of mag worden gebruikt voor geen enkel doel.

Alle fotografische beelden zijn auteursrechtelijk eigendom van Gilbert Verhaeren, Filip Cooreman, Kenny Verhaeren en Christian Rosseel. Alle video’s zijn auteursrechtelijk het eigendom van “Light Shelter”. Muziekstukken en geluiden kunnen auteursrechtelijk eigendom zijn van GiBvideo en/of Filip Cooreman.

Dit is een niet gesponsorde website.

Publieke vertoning of gebruik van inhoudelijke stukken of delen van deze website kan alleen geschieden na schriftelijke toestemming van alle betrokken partijen als daar zijn “GiBvideo”, “Gilbert Verhaeren" , "Filip Cooreman", "Kenny Verhaeren", "Christian Rosseel" en "Light Shelter"

© 2021 Copyright: GiB